A különbség jól látható - átlátszó jelzőtábla

Minden gépjárművezető rémálma a holttér, a közlekedésben résztvevők pillanatnyi „eltűnése”, ami számtalan veszélyt rejt magában.

Különösen gyakran tapasztaljuk ezt körforgalmakba történő behajtáskor, vagy az autópályák lehajtó ágait keresztező utak csomópontjaiban, ahol az elhelyezett útbaigazító táblák kitakarhatják az elsőbbséget élvező járműveket. A jelenlegi táblák nem biztosítják a teljes láthatóságot, éppen ezért nem mindenkinek sikerül ép bőrrel megúsznia ezeket a balesetveszélyes közlekedési helyzeteket.

A megoldás: Gal-Plast átlátszó jelzőtábla


A Gal-Plast jelző tábla kifejlesztésénél elsődleges szempontunk a láthatóság jelentős mértékű növelése volt, ezért a táblák alaplemezét átlátszó anyagra cseréltük le.

Ezzel a megoldással a rálátás az elsőbbséget élvező forgalomra teljes egészében biztosított, amely folyamatos navigálási segítséget nyújt a gépjárművezetőknek.

Az átlátszó Gal-Plast táblák alumínium kerettel ellátott átlátszó alaplemezből készülnek fényvisszavető fóliás információs felülettel. Óriási előnyük, hogy teljes mértékben kiküszöbölik a kitakarásos balesetek lehetőségét. A táblák rögzítése megegyezik a hagyományos táblákéval.


Kérje ajánlatunkat!